Asmens duomenų tvarkymo taisyklės

TABLEIN gerbia kiekvieno vartotojo privatumą, todėl sukūrėme šias Privatumo politikos taisykles, kuriomis remdamiesi valdysime ir naudosime Jūsų mums suteiktą asmeninę informaciją. Prisijungdami ir naudodamiesi tablein.com, Jūs patvirtinate, kad su šiomis taisyklėmis susipažinote, jas suprantate ir sutinkate.

TABLEIN pasilieka teisę bet kada peržiūrėti ir keisti Privatumo politikos taisykles. Pakeitimai įsigalioja iš karto juos paviešinus. Stebėti ir susipažinti su Privatumo politikos taisyklių pakeitimais yra paties vartotojo atsakomybė.

I. SĄVOKOS:

  1. Svetainė – internetinis tinklalapis tablein.lt, kuris yra pasiekiamas internetiniu adresu – www.tablein.lt
  2. TABLEIN – UAB „Internet Marketing Solutions“, Lietuvos Respublikoje įsteigta uždaroji akcinė bendrovė, juridinio asmens kodas 301840551, registruotos buveinės adresas – K. Donelaičio g. 62, LT-44248, Kaunas, Lietuva, duomenys kaupiami ir tvarkomi VĮ „Registrų centras“ Juridinių asmenų registre, el. pašto adresas – info@tablein.com.
  3. Vartotojas – bet kuris prisiregistravęs prie Svetainės asmuo (tiek fizinis asmuo, tiek juridinis asmuo);
  4. Naudotojas – bet kuris neprisiregistravęs prie Svetainės asmuo (tiek fizinis asmuo, tiek juridinis asmuo), kuris naudojasi Svetaine;
  5. Paslaugos – TABLEIN Svetainėje siūlomo staliukų rezervavimo sistemą restoranams. Paslaugos gali būti nuolatos atnaujinamos, papildomos ar keičiamos Svetainėje, ir visada sąvoka Paslaugos apims visas tokias paslaugas, nurodytas Svetainėje;
  6. Partneriai – yra laikomi tokie juridiniai asmenys, su kuriais TABLEIN bendradarbiauja teikdamas Paslaugas Svetainėje;
  7. Slapukas – tai nedidelis failas, kuris siunčiamas į įrenginį, bet kuriam asmeniui besilankant Svetainėje;
  8. Naršyklė – yra programa, skirta atvaizduoti internetinius puslapius (tinklalapius) žiniatinklyje ar asmeniniame kompiuteryje;
  9. Asmens duomenų gavėjas – juridinis ar fizinis asmuo, kuriam teikiami asmens duomenys, įskaitant Partnerius;
  10. Privatumo politika – šis dokumentas, kuriame yra numatytos pagrindinės asmens duomenų ir kitos svarbios informacijos rinkimo, kaupimo, tvarkymo ir laikymo taisyklės, naudojantis Svetaine;
  11. Įstatymas – LR asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas;
  12. Bendrieji reikalavimai – Valstybinės duomenų apsaugos inspekcijos direktoriaus 2008 m. lapkričio 12d.  įsakymas Nr. 1T-17(1.12) „Dėl bendrųjų reikalavimų organizacinėms ir techninėms asmens duomenų saugumo priemonėms patvirtinimo“;
  13. Svetainės administratorius – už Svetainės administravimą atsakingas asmuo;
  14. IP adresas – Kiekvienam prie interneto prijungtam kompiuteriui priskirtas unikalus numeris, kuris žinomas kaip interneto protokolo (IP) adresas. Kadangi šie numeriai paprastai priskiriami pagal šalies blokus, IP adresas gali būti dažnai naudojamas šaliai, kurioje kompiuteris prijungiamas prie interneto, identifikuoti.

II. BENDROSIOS NUOSTATOS

  1. Svetainės Privatumo politikoje yra numatytos pagrindinės Asmens duomenų ir kitos asmeniui svarbios informacijos rinkimo, kaupimo ir jų tvarkymo taisyklės Vartotojui ir/ar Naudotojui naudojantis Svetaine, bei užsakant Svetainėje teikiamas Paslaugas.
  2. Privatumo politika skirta apsaugoti ir ginti Svetainės Vartotojų ir/ar Naudotojų Asmens ir kitus duomenis nuo neteisėto naudojimo.
  3. Tiek Vartotojai, tiek Naudotojai laikomi susipažinę su šia Privatumo politika, kai jie ją gauna elektroniniu paštu registruodamiesi Svetainėje, arba užsisakydami atitinkamas Paslaugas. Su šiuo Svetainės dokumentu galite susipažinti bet kuriuo metu Svetainėje, taip pat jį galite parsisiųsti ir atsispausdinti iš pačios Svetainės. Apie visus būsimus Privatumo politikos pasikeitimus ir/ar papildymus Vartotojai ir Naudotojai visuomet bus informuoti tiek Svetainėje, tiek elektroniniu paštu, kai pirmą kartą po tokių pakeitimų užsisakys Paslaugas ir/ar registruosis prie Svetainės.
  4. Ši Privatumo politika taikoma visais atvejais, kai TABLEIN gauna Asmens duomenis dėl to, kad Vartotojas ir/ar Naudotojas užsisako per Svetainę Paslaugas. Vartotojai ir/ar Naudotojai turėtų atkreipti dėmesį, kad jiems užsisakius Paslaugas, kurias teikia TABLEIN Partneriai, jų Asmens duomenų apsaugai papildomai gali būti taikomos Partnerių Privatumo politikos, už kurias TABLEIN neatsako. Taip pat TABLEIN norėtų atkreipti dėmesį, kad Svetainėje yra nuorodų į kitų asmenų, įmonių ar organizacijų interneto tinklalapius, ir kad TABLEIN nėra atsakingas už tokių interneto tinklalapių turinį ir/ar jų naudojamus privatumo politikos užtikrinimo metodus, todėl prieš pateikiant kokią nors informaciją apie save Vartotojas ir/ar Naudotojas turėtų susipažinti su atitinkamo interneto tinklalapio taisyklėmis, privatumo politika ir kitais dokumentais.
  5. Asmenys, norintys registruotis Svetainėje, privalo pateikti savo vardą, pavardę, restorano pavadinimą, restorano tinklalapio adresą, valstybę, miestą, elektroninis paštą bei slaptažodį. Registracijos metu yra sukuriamas Vartotojo profilis. Vartotojas gali bet kuriuo metu koreguoti, pildyti arba ištrinti savo profilį.

III. TABLEIN KAIP DUOMENŲ VALDYTOJAS IR DUOMENŲ TVARKYTOJAS

Labai svarbu suprasti skirtumą tarp duomenų valdytojo ir duomenų tvarkytojo.

Tablein yra duomenų valdytojas, kai Jūs naudojatės Tablein teikiamomis paslaugomis tiesiogiai, pvz registruojatės kaip Restoranas. Kada naudojatės mūsų ir mūsų partnerių tinklalapiais, norėdami rezervuoti staliuką restorane, mes teikiame užsakymo paslaugas tretiems asmenims, pvz. Restoranams. Pavyzdžiui, Tablein teikia paslaugas restoranas, pvz, restoranas naudojasi rezervacijų platforma (kalendoriumi), restoranai naudoja Tablein kaip paslaugų teikėją. Tai reiškia, kad Tablein yra ne duomenų valdytojai, o restoranų vardu veikiame kaip duomenų tvarkytojas. Mes nekontroliuojame jokios Jūsų informacijos ir restoranas veikia kaip duomenų valdytojas. Jūs turite užtikrinti, kad peržiūrėjote kiekvieno restorano privatumo politikas.

Kai rezervacijos yra atliekamos per Tablein.com portalą arba Tablein sukurtą rezervavimo platformą (‘kalendorių’) restorano tinklalapyje ar kitoje skaitmeninėje platformoje, tuomet restoranas arba partneris yra atsakingas už rinkodaros nuostatų stebėjimą.

Mes nesame atsakingi už tai, kaip restoranas naudoja informaciją bei duomenis, kurių yra duomenų valdytojas ar tvarkytojas. Norėdami sužinoti kaip restoranas gali tvarkyti Jūsų duomenis, Jūs turite perskaityti jų privatumo politikos nuostatus.

IV. ASMENS DUOMENŲ RINKIMAS IR SAUGOJIMAS

  1. Priklausomai nuo Vartotojo ir/ar Naudotojo užsakomų konkrečių Paslaugų pobūdžio yra renkami ir saugomi šie Asmens duomenys – vardas, pavardė, telefono numeris, elektroninio pašto adresas, administruojamo restorano pavadinimą, adresas, valstybė, miestas.
  2. Svetainėje yra naudojami vienos rūšies Slapukai.
    1. Slapukų rūšis – TABLEIN, siekdamas tobulinti savo Svetainę ir užtikrinti siūlomų Paslaugų įvairovę ir kokybę, bei efektyvų naudojimąsi Svetaine, informuoja, jog naudojantis Svetaine yra renkama informacija skirta Svetainės lankomumui apskaičiuoti (rinkti statistinę informaciją), siekiant pateikti Vartotojų ir/ar Naudotojų interesus atitinkantį Svetainės turinį ir išsaugoti lankymosi istoriją, kai yra gaunamas Vartotojo ir/ar Naudotojo sutikimas, kaip aprašyta šioje Privatumo politikoje.
  3.   Sutikimas galioja neribotą laiką iki Vartotojas ir/ar Naudotojas atšauks savo sutikimą apie tai informuodamas Svetainės administratorių šiuo elektroniniu paštu: info@tablein.com. Detali informacija apie Slapukus, kurie renka statistinę informaciją:

Vartotojas ir/ar Naudotojas išreiškia savo išankstinį laisvanorišką sutikimą leisti TABLEIN įrašyti slapukus spausdamas mygtuką „SUTINKU“ žemiau nurodytu būdu: „Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą pasirinkimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.”

Naršyklės nustatymais jūs galite ištrinti arba blokuoti visus šiuos Slapukus, bet tokiu atveju dalis Svetainės neveiks.

V. ASMENS DUOMENŲ NAUDOJIMO TIKSLAI:

  1. TABLEIN naudoja Asmens duomenis šiais tikslais:
    1. Restorano staliukų rezervacijos sistemos užsakymo tikslais (toliau Paslauga). Norėdami užsisakyti Svetainėje siūlomą Paslaugą Vartotojas ir/ar Naudotojas turi pateikti Asmens duomenis tiek, kiek reikia  Paslaugai užsakyti – subjekto vardas, pavardė, telefono numeris, elektroninio pašto adresas, administruojamo restorano pavadinimą, adresas, valstybė, miestas.
    2. Restorano įvertinimui. Kitą dieną po rezervacijos Vartotojas nurodytu elektroniniu paštu gauna kvietimą įvertinti restoraną. Įvertinimas nėra privalomas, Vartotojas  turi teisę nepalikti įvertinimo apie savo rezervaciją. Jeigu Vartotojas  įvertina restoraną, atsiliepimas yra publikuojamas tinklalapyje nurodant tik Vartotojo vardą. Jeigu Vartotojas nenori publikuoti savo atsiliepimo – turi nevertinti restoraną per gautą elektroninį laišką. Tuomet atsiliepimą gali palikti tiesiogiai susisiekdamas su restoranu el. paštu arba telefonu.
    3. Norint užtikrinti nuolatinį Svetainės Paslaugos tobulinimą ir vystymą, bei pateikti Vartotojui ir/ar Naudotojui kuo geresnius Paslaugos pasiūlymus bei atnaujinimus TABLEIN turi teisę naudoti Asmens duomenis (vardas, elektroninio pašto adresas)  ir rinkodaros tikslais, kai Vartotojas ir/ar Naudotojas išreiškia savo sutikimą (pvz. pažymint atitinkamą laukelį varnele, užsisakius naujienlaiškį).
  2.  Tiesioginės rinkodaros tikslais TABLEIN renka šiuos asmens duomenis: asmens vardą, elektroninį paštą. Sutikimas, kad Asmens duomenys būtų naudojami rinkodaros tikslais, išreiškiamas pažymint atitinkamą laukelį varnele. Elektroniai laiškai yra siunčiami tik gavus išankstinį Vartotojo ir/ar Naudotojo sutikimą. Elektroniai laiškai yra siunčiami norint pristatyti informaciją Vartotojams ir/ar Naudotojams apie atnaujintas TABLEIN teikiamas paslaugas.
  3. Visi asmens duomenys renkami tiesioginės rinkodaros ir kitais tikslais atitinka Įstatymo ir Bendrųjų reikalavimų nuostatas.
  4. Vartotojas ir/ar Naudotojas bet kada gali atšaukti šį savo sutikimą atsiųsdamas elektroninį laišką Svetainės administratoriui info@tablein.com
  5. Administruodamas Svetainę ir diagnozuodamas galimus sutrikimus Svetainės administratorius gali naudoti Vartotojų ir/ar naudotojų IP adresus.

VI. PASKYROS

  1. TABLEIN Paskyros yra nuorodos tam tikruose internetiniuose puslapiuose, kuriuose gali būti talpinama ta pati informacija, kaip ir Svetainėje, nes TABLEIN yra tiek Svetainės, tiek Paskyrų valdytojas. Svetainės Paskyrų naudotojams taikoma to internetinio puslapio, kuriame yra TABLEIN Paskyra, Privatumo politika ir to puslapio taisyklės, taip pat ši Privatumo politika ir kitos Svetainėje publikuojamos TABLEIN taikytinos taisyklės.
  2. TABLEIN turi Paskyras šiuose internetiniuose puslapiuose:
    1. Tablein.com (gerbėjų puslapis/fanpage; socialinis tinklas Facebook);
    2. Tablein.com (gerbėjų puslapis/fanpage; socialinis tinklas Twitter);
    3. Tablein.com (gerbėjų puslapis/fanpage; socialinis tinklas Linkedin);

VII. ASMENS DUOMENŲ TEIKIMAS

  1. TABLEIN informuoja, jog neperduoda nei atlygintinai, nei neatlygintinai ar kitokiu būdu neatskleidžia Asmens duomenų tretiesiems asmenims esantiems tiek Lietuvos Respublikoje, tiek Europos Sąjungos šalyse ir kitose užsienio valstybėse, išskyrus susijusioms įmonėms bei verslo partneriams, be kurių negali būti sklandžiai teikiamos TABLEIN paslaugos Jums. Tokiu atveju mes siekiame, kad ir kiti asmenys, kuriems gali būti teikiami asmens duomenys, taikytų tinkamas organizacines ir technines priemones, skirtas gautiems asmens duomenims apsaugoti nuo bet kokio neteisėto tvarkymo. Mes dalijamės duomenimis su šiomis įmonių kategorijomis:
    1. jei yra Vartotojo ir/ar Naudotojo sutikimas;
    2. Duomenų talpinimo ir saugojimo paslaugų tiekėjais;
    3. Apskaitos paslaugų teikėjais;
    4. Mokėjimų paslaugų teikėjais;
    5. Elektroninių ryšių paslaugų ir tinklų teikėjais;
    6. Tablein sistemos programuotojais;
    7. teisėsaugos institucijomis pagal Lietuvos Respublikos teisės aktų numatytą tvarką;
    8. jeigu būtina užkirsti kelią nusikalstamoms veikoms arba būtina jas tirti.
  2.  Vartotojo ir/ar Naudotojo Asmens duomenys yra teikiami į Europos Sąjungos valstybes nares ar į kitas užsienio valstybes tokiomis pat sąlygomis ir tvarka, kaip ir Lietuvos Respublikoje esantiems Asmens duomenų gavėjams tik tikslams, numatytiems šioje Privatumo Politikoje.

VIII. ASMENS DUOMENŲ KOREGAVIMAS, PAPILDYMAS IR IŠTRINIMAS

  1. Duomenų subjektui suteikiama teisė žinoti apie savo asmens duomenų tvarkymą; susipažinti su savo asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi; reikalauti ištaisyti, sunaikinti savo asmens duomenis arba sustabdyti, išskyrus saugojimą, savo asmens duomenų tvarkymo veiksmus, kai duomenys tvarkomi nesilaikant šio ir kitų įstatymų; nesutikti, kad būtų tvarkomi jo duomenys.
  2. Duomenų subjektas pateikęs duomenų valdytojui ar duomenų tvarkytojui asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą arba teisės aktų nustatyta tvarka ar elektroninių ryšių priemonėmis, kurios leidžia tinkamai identifikuoti asmenį, patvirtinęs savo asmens tapatybę, turi teisę gauti informaciją, iš kokių šaltinių ir kokie jo asmens duomenys surinkti, kokiu tikslu jie tvarkomi, kokiems duomenų gavėjams teikiami ir buvo teikti bent per paskutinius 1 metus neatlygintinai.
  3. Duomenų valdytojas, gavęs duomenų subjekto paklausimą dėl jo asmens duomenų tvarkymo, privalo atsakyti, ar su juo susiję asmens duomenys yra tvarkomi, ir pateikti duomenų subjektui prašomus duomenis ne vėliau kaip per 30 kalendorinių dienų nuo duomenų subjekto kreipimosi dienos. Duomenų subjekto prašymu tokie duomenys turi būti pateikiami raštu. Neatlygintinai tokius duomenis duomenų valdytojas teikia duomenų subjektui kartą per kalendorinius metus. Teikiant duomenis atlygintinai, atlyginimo dydis neturi viršyti duomenų teikimo sąnaudų. Duomenų teikimo atlyginimo tvarką nustato Vyriausybė.
  4. Jeigu susipažinęs su savo Asmens duomenimis Duomenų subjektas nustato, kad jo Asmens duomenys yra neteisingi, neišsamūs ar netikslūs, turi teisę kreiptis į TABLEIN elektroniniu pašto adresu prašydami ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius Asmens duomenis ir (arba) sustabdyti tokių Asmens duomenų tvarkymo veiksmus. Asmens duomenys taisomi ir naikinami arba jų tvarkymo veiksmai sustabdomi pagal duomenų subjekto  rašytinį prašymą ir patvirtinus asmens tapatybę. TABLEIN įgyvendina Duomenų subjekto teisę ištaisyti arba sustabdyti asmens duomenų tvarkymą (arba asmens duomenis sunaikinti)  ne vėliau nei per 5 darbo dienas neatlygintinai bei informuoti Duomenų subjektą nuo Duomenų subjekto prašymo gavimo.
  5. Duomenų valdytojas privalo supažindinti duomenų subjektą su jo teise nesutikti, kad Duomenų subjekto asmens duomenys būtų tvarkomi ar ketinami tvarkyti tiesioginės rinkodaros tikslais. Duomenų subjektas rašytinį pranešimą apie nesutikimą dėl asmens duomenų tvarkymo pateikia duomenų valdytojui asmeniškai, paštu ar elektroninių ryšių priemonėmis. Jeigu duomenų subjekto nesutikimas yra teisiškai pagrįstas, duomenų valdytojas privalo nedelsdamas neatlygintinai nutraukti asmens duomenų tvarkymo veiksmus, išskyrus įstatymų nustatytus atvejus, ir informuoti duomenų gavėjus.

  6.  Duomenų subjektas turi teisę nesutikti, kad būtų tvarkomi jo asmens duomenys, nenurodydamas nesutikimo motyvų, kai duomenys tvarkomi ar ketinami tvarkyti tiesioginės rinkodaros arba socialinio ir viešosios nuomonės tyrimo tikslais. Šiuo atveju duomenų valdytojas privalo nedelsdamas ir nemokamai nutraukti asmens duomenų tvarkymo veiksmus, išskyrus įstatymų nustatytus atvejus, ir informuoti duomenų gavėjus.

  7. TABLEIN tvarko ir saugo Jūsų duomenis tol, kol naudojatės mūsų paslaugomis, ir tik tiek, kiek tai susiję su šioje Privatumo politikoje ir asmens duomenų apsaugos teisės aktuose nurodytais tikslais, visą paslaugų (pirkimo) sutarties galiojimo laiką ir įstatymuose nustatytą laiką pasibaigus sutarties galiojimo terminui (pvz., teisės aktų nustatytais archyvavimo tikslais). Tai taip pat taikoma visiems, su kuriais dalijamės Jūsų duomenimis ir kurie teikia paslaugas mūsų vardu. Taip pat, esame nustatę ir įsidiegę maksimalų saugojimo laikotarpį visiems mūsų turimiems asmeniniams duomenims, kurie bus saugomi saugioje, užkoduotoje aplinkoje tol, kol paprašysite mūsų ištrinti, bet ne ilgiau nei 5 metus, nuo paskutinio prisijungimo. Pasibaigus saugojimo laikotarpiui, asmens duomenys bus ištrinti automatiškai arba TABLEIN  įgalioto darbuotojo.

  8. Duomenų valdytojas, gavęs duomenų subjekto paklausimą dėl jo asmens duomenų tvarkymo, privalo atsakyti, ar su juo susiję asmens duomenys yra tvarkomi, ir pateikti duomenų subjektui prašomus duomenis ne vėliau kaip per 30 kalendorinių dienų nuo duomenų subjekto kreipimosi dienos. Duomenų subjekto prašymu tokie duomenys turi būti pateikiami raštu. Neatlygintinai tokius duomenis duomenų valdytojas teikia duomenų subjektui kartą per kalendorinius metus. Teikiant duomenis atlygintinai, atlyginimo dydis neturi viršyti duomenų teikimo sąnaudų. Duomenų teikimo atlyginimo tvarką nustato Vyriausybė.

  9. Jei norite gauti informaciją apie surinktą informacija apie Jūsų asmens duomenis ar kreiptis dėl neteisingų, neišsamių ar netikslių duomenų tvarkymo ir prašyti ištaisyti ar ištrinti siųskite mums užklausą el. pašto adresu info@tablein.com laiško antraštėje nurodydami “Užklausa dėl duomenų kaupimo”.

  10. Mes galime paprašyti patvirtinti asmens tapatybę patvirtinančio dokumento, leidžiančio tinkamai identifikuoti Jus. Jums patvirtinus tapatybę, informacija apie jūsų tvarkomus duomenis pateikiama per 30 kalendorinių dienų nuo prašymo raštu pateikimo dienos.

  11. Informacija pateikiama nemokamai. Jei nustatytume, kad prašymai yra akivaizdžiai nepagrįsti arba neproporcingi, visų pirma dėl jų pasikartojančio turinio, mes galime imti pagrįstą mokestį, atsižvelgdami į informacijos teikimo arba pranešimų ar veiksmų, kurių prašoma, administracines išlaidas, arba atsisakyti imtis veiksmų pagal prašymą.

IX. ASMENS DUOMENŲ APSAUGA

  1. TABLEIN užtikrina, jog Vartotojo ir/ar Naudotojo pateikiami Asmens duomenys Svetainėje būtų apsaugoti nuo bet kokių neteisėtų veiksmų: neteisėto Asmens duomenų pakeitimo, atkleidimo ar sunaikinimo, asmens tapatybės vagystės, sukčiavimo bei Asmens duomenų apsaugos lygis atitiktų Lietuvos Respublikos teisės aktų reikalavimus.
  2. Asmens duomenys yra saugomi nuo praradimo, neleistino naudojimo ir pakeitimų. Patalpa, kurioje laikomi surinkti duomenys, yra fiziškai apsaugota nuo pašalinių asmenų prieigos. Svetainės Vartotojų ir/ar Naudotojų duomenis sauganti duomenų bazė yra apsaugota nuo neleistinos prieigos per kompiuterinius tinklus.
  3. Vartotojas įsipareigoja ir privalo saugoti savo prisijungimo prie Svetainės slaptažodį ir prisijungimo vardą, bei kitus duomenis. Tiek Vartotojas, tiek Naudotojas įsipareigoja ir privalo jokiems kitiems tretiesiems asmenims neatskleisti Asmens duomenų nei apie save, nei apie trečiuosius asmenis, jeigu tokie trečiųjų asmenų Asmens duomenys jam teko prieinami, ir iš karto apie matomus pažeidimus informuoti TABLEIN

X. NEPILNAMEČIŲ ASMENŲ DUOMENŲ APSAUGA 

  1. Mes rekomenduojame, kad nepilnamečiai, jaunesni nei 18 m, visada atsiklaustų savo tėvų ar globėjų, prieš siunčiant bet kokią informaciją apie save bet kam internete.
    Jei esate jaunesni nei 18 m. amžiaus, neturėtumėte pateikti savo asmens duomenų TABLEIN ar partneriama/restoranams be tėvų ar globėjų sutikimo.
    Jei esate tėvai/globėjai ir sužinojote, kad jūsų nepilnametis vaikas, jaunesnis nei 18 m., naudoja TABLEIN svetainę, o jūs nenorite to, susisiekite el. paštu info@tablein.com ir mes pašalinsime visus susijusius duomenis kaip įmanoma greičiau.

XI. KUR KREIPTIS DĖL TEISIŲ PAŽEIDIMO 

  1. Jei manote, kad Jūsų teisės dėl asmens duomenų tvarkymo ir saugojimo buvo pažeistos, susisiekite su mumis el. pašto adresu info@tablein.com arba registruotu paštu adresu – UAB Internet Marketing Solutions, LT-44248, Kaunas, Lietuva ir mes pasistengsime kuo greičiau išspręsti kilusias problemas.

XII. BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS

  1. Privatumo politikos papildymai ar pakeitimai publikuojami TABLEIN svetainėje skyriuje: Privatumo politika ir įsigalioja nuo jų paskelbimo, t. y. nuo tos dienos, kai jie yra patalpinami TABLEIN svetainėje.
    Rekomenduojame periodiškai apsilankyti TABLEIN svetainėje ir susipažinti su naujausia Privatumo politikos versija. Jei atliksime svarbių pakeitimų, apie tai Jus informuosime.
    TABLEIN asmens duomenų tvarkymo taisyklės paskutinį kartą buvo atnaujintos 2018-05-22.